Sponsoren

Zij leveren een belangrijke bijdrage aan vereniging

Unive

Unive is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Als Adviseur en klant cooperatieve vereniging werkt Unive zonder winstoogmerk, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid positieve resultaten terug ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. Zo plukt u de vruchten van Unive!

Cafe en Zalencentrum "de Dijk"

Café-Zaal de Dijk aan de Kerkstraat in Pannerden, heeft een breed scala aan mogelijkheden. Naast de functie van een dorpscafé compleet met een biljard en een dart- baan, heeft het café een terras. Het Zalencentrum biedt mogelijkheden voor gezelschappen van diverse groottes. U kunt bij ons terecht voor verschillende gelegenheden.

Cafe zalencentrum de Dijk
Kerkstraat 6
6911 AG Pannerden

Service Station Goris - Tolkamer

- 24 uur tanken met alle betaalpassen
- wasstraat, wasboxen en stofzuiger aanwezig
- leuke winkel met kadooartikelen, planten, automaterialen enz.

- GRAAG TOT ZIENS!

Bloemisterij Schepers

Bloemisterij Schepers is een toonaangevend bedrijf binnen de bloemenwereld. Bij ons kunt u terecht voor onder andere boeketten, bloemstukken, bruidswerk en rouwarrangementen. Voor bedrijven én particulieren hebben wij abonnementen. Heeft u vragen met betrekking tot onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen u graag een keer te zien in onze winkel!

Bloemisterij Schepers
Rembrandtplein 19
6901 DP Zevenaar